Feyenoord denkt aan Zoet in zoektocht naar stand-in Bijlow

Reacties

In de zoektocht van Feyenoord naar een ervaren doelman is Jeroen Zoet een van de opties. De Rotterdammers hebben de 31-jarige doelman van Spezia gepolst over een mogelijke overstap naar De Kuip, zo bevestigen bronnen aan VI.

Feyenoord denkt aan Zoet in zoektocht naar stand-in Bijlow
© Pro Shots

Feyenoord wil in de zomer een extra keeper aantrekken, om er zeker van te zijn dat er een goede vervanger klaarstaat voor het geval Justin Bijlow geblesseerd raakt. Na het vertrek van Nick Marsman naar de MLS trokken de Rotterdammers Ofir Marciano aan als stand-in voor de zesvoudig international, maar de Israëlische doelman maakt sinds het wegvallen van Bijlow geen betrouwbare indruk.

Trainer Arne Slot liet zich al ontvallen dat hij graag een keeper in de selectie zou hebben die qua kwaliteiten dichter in de buurt van Bijlow zit, maar dat de club afgelopen zomer beperkt was in zijn mogelijkheden door de financiële situatie. Onlangs nam Feyenoord Valentin Cojocaru tussentijds over van SK Dnipro-1, maar de 26-jarige Roemeen keert na dit seizoen in principe terug naar Oekraïne.

Feyenoord oriënteert zich daarom alvast op de transfermarkt en ziet in Zoet een kandidaat om te concurreren met Bijlow. De elfvoudig international heeft een aflopend contract bij Spezia, dat hem twee jaar geleden overnam van PSV. Dit seizoen raakte de Veendammer zijn basisplaats kwijt aan de Italiaan Ivan Provedel. Desondanks wil de Serie A-club zijn contract volgens Italiaanse media verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer J. Zoet
Meer over J. Zoet
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.