Zoet valt uit bij Spezia met een scheenbeenblessure

Reacties

Na elf minuten Serie A-voetbal in 2023 sloeg het noodlot toe voor Spezia-doelman Jeroen Zoet. In de wedstrijd tegen Atalanta Bergamo kwam hij ongelukkig in botsing met een tegenstander en moest hij met een scheenbeenblessure van het veld.

Zoet valt uit bij Spezia met een scheenbeenblessure
© Pro Shots
Spezia
Spezia
2 - 2
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Twaalfde minuut wedstrijd, een diepe bal van Atalanta op spits Duván Zapata. De Colombiaan en Zoet zijn ongeveer gelijktijdig bij de bal en komen akelig met elkaar in botsing, waarbij Zoet de meeste schade oploopt. De oud-doelman van PSV probeerde het nog een paar minuten, maar moest zich daarna toch echt laten vervangen voor wisseldoelman Petar Zovko.

Voor Zoet komt deze blessure op het slechtst mogelijke moment. Pas recent kreeg hij de plek onder de lat vast toebedeeld, omdat eerste keus Bartlomiej Dragowski in november geblesseerd raakte. De Pool wordt binnen enkele weken terug verwacht, en het lijkt erop dat Zoet een poosje in de lappenmand zal belanden.

Hieronder ziet u de beelden van het ongelukkige incident

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.