Fernandes verklaart akkefietje met Pep: 'Hij verdiende mijn respect niet'

Reacties

Bruno Fernandes heeft uitleg gegeven over zijn akkefietje met Pep Guardiola tijdens de Manchester Derby. De middenvelder van Manchester United gebaarde tijdens de wedstrijd dat de Spanjaard zijn mond moest houden.

Fernandes verklaart akkefietje met Pep: 'Hij verdiende mijn respect niet'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 0
Manchester City
Manchester City

Het was één van de meest besproken momenten van de derby op Old Trafford. Manchester United ging aan de leiding en dus wond Guardiola zich op langs de zijlijn. Fernandes stond in zijn buurt en legde zijn vinger op zijn lippen, om zo aan te geven dat de Manchester City-manager beter kon zwijgen.

In gesprek met Sky Sports blikt Fernandes terug op het moment. 'Ik heb het erover gehad met mijn vrienden en sommigen zeiden: "Guardiola heeft alles gewonnen, wie ben jij om hem zo te behandelen?" Maar het is een kwestie van respect', aldus de Portugees. 'Buiten het veld zou ik dit nooit doen, maar de dingen die hij op dat moment zei, maakten me boos. Op het veld ben ik iets meer gespannen, zo'n speler ben ik nu eenmaal.'

Fernandes heeft dan ook geen spijt van zijn actie. 'Ik heb repect voor Pep en alles dat hij gewonnen heeft. En wat hij voor het voetbal gedaan heeft, want hij heeft de mentaliteit veranderd op de plekken waar hij gewerkt heeft. Maar op dat moment verdiende hij mijn respect niet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.