Christos Tzolis komt in ieder geval tot de winterstop niet meer in actie voor FC Twente. De Griekse vleugelaanvaller liep zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord een knieblessure op.

Feyenoord
2 - 0
FC Twente
FC Twente

Tzolis viel in de met 2-0 verloren wedstrijd in de 58ste minuut in, maar moest het veld een kleine tien minuten later alweer verlaten. Trainer Ron Jans maakte zich na afloop van het treffen al zorgen over de blessure van zijn aanvaller. 'Ik denk dat wij Tzolis even kwijt zijn', zei de oefenmeester na de nederlaag in De Kuip tegen Feyenoord.

FC Twente huurt de Griek dit seizoen van Norwich City, dat hem vorig jaar voor elf miljoen euro van PAOK Saloniki overnam. Tzolis speelde tot nu toe twaalf wedstrijden voor de nummer vijf van de Eredivisie en maakte hierin drie doelpunten. De Enschedeërs spelen komende zondag hun eerstvolgende Eredivisie-wedstrijd, dan is FC Groningen de tegenstander.