FC Emmen gaat voor Grim als opvolger van Lukkien

Reacties

Fred Grim is de topkandidaat om Dick Lukkien op te volgen als hoofdtrainer van FC Emmen. De 57-jarige oefenmeester en de club zijn in gesprek over de laatste formaliteiten.

FC Emmen gaat voor Grim als opvolger van Lukkien
© Pro Shots

Drie maanden geleden, in maart, kondigde Lukkien zijn afscheid bij FC Emmen aan. Daarna begon voor de club de zoektocht naar een opvolger. Daarbij kwamen een hoop namen voorbij: van Danny Buijs tot Rob Penders en Ivar van Dinteren. Allemaal spraken ze met de clubleiding, maar tot een akkoord kwam het niet.

Op die lijst met kandidaten stond ook al langer de naam van Grim. De gesprekken werden onlangs gestart en verliepen positief: Grim durft de uitdaging op De Oude Meerdijk wel aan. De Amsterdammer zit zonder club sinds zijn ontslag bij Willem II in maart 2022 en is toe aan een nieuwe klus. Dat FC Emmen is gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie, schrikt Grim niet af.

Grim biedt Emmen een bak ervaring, in de Eredivisie én de KKD bij onder meer Almere City, RKC Waalwijk en Willem II. Verder werkte Grim ook voor Ajax, Sparta, Jong Oranje en was hij zelfs even interim-bondscoach van het Nederlands elftal. Als de laatste plooien worden gladgestreken, wordt De Oude Meerdijk zijn nieuwe werkplek

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.