FC Emmen en EasyToys verklaren elkaar op Valentijnsdag de liefde

Reacties

Uitgerekend op Valentijnsdag hebben FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys de samenwerking verlengd tot medio 2022. 'We hopen dat jij het daar ook warm van krijgt', zo klinkt het in het persbericht.

FC Emmen en EasyToys verklaren elkaar op Valentijnsdag de liefde
© Pro Shots

En die is heel toepasselijk vormgegeven als een liefdesbrief. Daarin verklaart 'het koppel' dat ze hun relatie met een jaar verlengen, ongeacht eventuele degradatie. 'Onze relatie is zo sterk, dat EasyToys zich niet laat kennen. Degraderen of niet, EasyToys blijft FC Emmen trouw. Clubliefde kent geen divisie. En we blijven samen strijden voor handhaving', schrijft de hekkensluiter van de Eredivisie.

Vorig jaar maakte Emmen bekend in zee te gaan met seksshop Easy Toys. De KNVB gaf geen toestemming, maar stemde toch in met een gedoogconstructie. De club verwijst daar ook naar in het persbericht. 'Het was niet altijd even gemakkelijk. De relatie tussen FC Emmen en EasyToys kende veel tegenslagen. Niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, dat blijkt maar weer.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.