FC Emmen en EasyToys komen met 'hartverwarmende' geste

Reacties

FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys hebben een oplossing gevonden voor de shirts van de jonge supporters. Door de naam van Wildlands op het shirt af te drukken, hopen beide partijen de lokale dierentuin een welkom steuntje in de rug te geven.

FC Emmen en EasyToys komen met 'hartverwarmende' geste
© Pro Shots

Bij het presenteren van EasyToys als shirtsponsor werd al meteen duidelijk gemaakt dat de naam van de online seksshop niet op shirts van jonge Emmen-supporters zou komen. 'En dus ging de erotiekgigant op zoek naar een organisatie die extra hulp goed kon gebruiken. FC Emmen legde de naam van Wildlands op tafel', laat de club weten in een statement.

'Ik vind dat we iets terug moeten doen voor bedrijven die zwaar de dupe zijn door corona. Wildlands is een begrip in de regio en we geven ze graag een extra steuntje in de rug in deze voor hen zware tijden', reageert Eric Idema, CEO van EasyToys.

Het dierenpark moest in het voorjaar enkele maanden dicht en heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis en vreest dit jaar een miljoenenverlies te lijden. 'We zijn dankbaar dat FC Emmen en EasyToys aan Wildlands dachten toen de ruimte op de jeugdshirts beschikbaar werd gesteld. Het is hartverwarmend om te zien dat bedrijven in deze moeilijke periode aan elkaar denken', zegt directeur Erik van Engelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.