FC Emmen aast op jeugdinternational van Anderlecht

Reacties

FC Emmen hoopt zich op korte termijn te versterken met Luka Adzic. De 21-jarige aanvaller moet op huurbasis overkomen van Anderlecht.

FC Emmen aast op jeugdinternational van Anderlecht
© Pro Shots

Adzic doorliep de jeugdopleiding van Rode Ster Belgrado, waar hij op achttienjarige leeftijd al debuteerde voor de hoofdmacht. In de zomer van 2018 maakte hij de overstap naar Anderlecht, maar de Serviër kende een moeilijke start in Brussel. Dit seizoen kwam hij tot in totaal zes officiële optredens voor de Belgische topclub, die momenteel negende staat in de competitie.

Zowel Anderlecht als Adzic heeft er baat bij dat de linksbuiten het komende half jaar meer aan spelen toekomt. FC Emmen hoopt daar nu van te profiteren. De Drentenaren willen de aanvaller graag huren tot en met komende zomer. Op die manier kan aanvoerder Anco Jansen de tijd nemen bij het revalideren van zijn slepende knieblessure.

Adzic is een rechtsbenige linksbuiten, die ook als nummer 10 of aan de rechterkant kan spelen. Hij heeft veertien interlands voor Jong Servië achter zijn naam. Bij die ploeg droeg hij de afgelopen wedstrijden ook de aanvoerdersband.

Als de laatste plooien gladgestreken worden, speelt hij het komende half jaar in de Eredivisie. Voorzitter Ronald Lubbers wenst overigens niet te reageren op de mogelijke komst van Adzic, die nog een contract tot medio 2022 bij Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.