Ben Moussa keert na Roemeens uitstapje terug op vertrouwde bodem

Reacties

FC Emmen haalt Hilal Ben Moussa terug naar de Eredivisie. De Drenten maken donderdag bekend dat de 27-jarige middenvelder per direct aansluit met een contract tot het einde van het seizoen.

Ben Moussa keert na Roemeens uitstapje terug op vertrouwde bodem
© Pro Shots

Ben Moussa is geen onbekende van FC Emmen. In de zomer van 2017 belandde hij na verblijven bij FC Groningen en FC Volendam bij de club en aan het einde van zijn eerste seizoen aan De Oude Meerdijk promoveerde hij met FC Emmen naar de Eredivisie.

Na zijn tweede jaar nam Ben Moussa de wijk naar Roemenië, waar hij het avontuur aanging bij Sepsi Sfântu Gheorghe. 'Dat was een bijzondere ervaring, maar ik had op meer speeltijd gehoopt', zegt de middenvelder terugblikkend op zijn tijd daar.

Spijt van zijn uitstapje naar Oost-Europa heeft Ben Moussa niet, legt hij uit op de clubsite van FC Emmen. 'Ik ben blij dat ik het gedaan heb, maar ik ben ook blij om weer terug op De Oude Meerdijk te zijn in een vertrouwde omgeving.'

Hilal Ben Moussa is de eerste nieuweling voor FC Emmen in januari. Bekijk alle nieuwkomers in de Eredivisie in ons overzicht.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.