Fans van PSG moeten nog even wachten op Ramos

Reacties

Sergio Ramos zal er niet bij zijn als Paris Saint-Germain het dinsdag opneemt tegen zijn jeugdclub Sevilla. De Spaanse mandekker is nog niet fit genoeg om in actie te komen.

Fans van PSG moeten nog even wachten op Ramos
© Pro Shots

Ramos speelde jaren in de jeugd van Sevilla en brak uiteindelijk ook door in het eerst elftal, maar na een jaar plukte Real Madrid hem al weg. In de Spaanse hoofdstad groeide Ramos uit tot absolute sterkhouder, deze zomer vertrok hij transfervrij naar Parijs.

Tot speeltijd in het shirt van Paris Saint-Germain kwam het nog niet voor Ramos, die vorig seizoen veel geblesseerd was en daardoor ook het EK met Spanje aan zich voorbij liet gaan.

Ramos is zeker niet de enige speler die trainer Mauricio Pochettino moet missen tegen Sevilla. Het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat Georginio Wijnaldum bijvoorbeeld al gaat spelen. De Nederlandse middenvelder is ook pas recent aangesloten bij Paris Saint-Germain. Spelers als Neymar, Marquinhos, Marco Verratti, Gianluigi Donnarumma, Ángel Di María en Leandro Paredes zijn nog met vakantie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sergio Ramos
Meer over Sergio Ramos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.