Fans tegenstander treiteren Ronaldo met Messi-spreekkoor

Reacties

Cristiano Ronaldo kende donderdag niet bepaald een fijne avond. De Portugese sterspeler van Al-Nassr miste een grote kans op een goal, verloor in halve finale van de strijd om de Saoedische Super Cup van Al-Ittihad en werd na afloop getreiterd door een deel van de aanhang van de tegenstander.

Fans tegenstander treiteren Ronaldo met Messi-spreekkoor
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Al-Nassr ging in de halve eindstrijd om de Super Cup met 3-1 onderuit. Ronaldo liet bij een 1-0 achterstand een grote kans liggen op de gelijkmaker. Uit een voorzet kopte hij echter in de handen van keeper Marcelo Grohe. Trainer Rudi García vond het een belangrijk moment. 'Die kans was uiteindelijk een van de momenten die het verloop van de wedstrijd bepaalde.'

Al-Ittihad plaatste zich door de zege voor de finale tegen Al-Fayha. Ronaldo droop af en ondanks de aanwezigheid van een grote groep Al-Nassr-fans waren er ook supporters van de tegenstander die nog wat zout in de wond strooiden. Zij zongen namelijk ietwat kinderachtig de naam van Lionel Messi om Ronaldo te tarten. Messi was jarenlang de grote rivaal van Ronaldo in Spanje en de enige concurrent om de titel 'beste voetballer van het moment'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Cristiano Ronaldo
Meer over Cristiano Ronaldo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.