Ervaren scheidsrechter aangesteld bij duel van Ajax

Reacties

Antonio Mateu Lahoz is als scheidsrechter aangesteld voor het Champions League-duel tussen Tottenham Hotspur en Ajax van aanstaande dinsdag. Het is voor het eerst dat Lahoz een wedstrijd van Ajax fluit.

Ervaren scheidsrechter aangesteld bij duel van Ajax

De Amsterdammers staan dinsdagavond tegenover Tottenham Hotspur in het nieuwe stadion van de Engelse club, het is de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League. De 42-jarige Lahoz floot dit seizoen vijf wedstrijden in de Champions League, in het verleden stond hij viermaal op het veld tijdens een wedstrijd van Tottenham Hotspur. Het meest recente duel is dat van 13 februari 2019, toen Tottenham met 3-0 won van Borussia Dortmund in de achtste finale. De Spaanse Lahoz floot in zijn carrière viermaal El Clásico, vorig jaar was hij ook actief op het WK in Rusland.

Tottenham beleefde afgelopen zaterdag een slechte generale voor het duel met Ajax, thuis werd met 0-1 verloren van West Ham United. Ajax kende een luxe periode met veel rust, dinsdag kwam de koploper van de Eredivisie voor het laatst in actie. Toen werd er thuis met 4-2 gewonnen van Vitesse. Tijdens de clash tussen Tottenham en Ajax kunnen de Engelsen geen beroep doen op de geblesseerde Harry Kane en ook sterspeler Heung-min Son is er niet bij, hij is geschorst.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.