Eriksen schiet met scherp: trainingsbeeld als extra sollicitatie

Reacties

Christian Eriksen werkt buiten de schijnwerpers hard aan zijn rentree. De 29-jarige Deen traint individueel op weg naar zijn rentree. Wie pikt de aanvallende middenvelder op?

Eriksen schiet met scherp: trainingsbeeld als extra sollicitatie
© Pro Shots

Het contract van Eriksen bij Internazionale werd in december ontbonden omdat er voor hem simpelweg weinig perspectief meer was. In de Serie A is het namelijk verboden om met een hartkastje te spelen, het hulpapparaat dat Eriksen heeft gekregen nadat hij met hartproblemen in elkaar zakte tijdens het afgelopen EK in de wedstrijd tegen Finland.

Eriksen maakte onlangs al duidelijk terug te willen keren op het hoogste niveau. Deelname aan het WK van eind dit jaar in Qatar is voor hem de stip aan de horizon. De ex-Ajacied zegt fit te zijn en wordt gelinkt aan onder meer een terugkeer naar de Premier League. Het Deense Odense BK, waar Eriksen in de jeugdopleiding speelde, maakte ook al bekend de 109-voudig graag een kans te willen bieden.

In de komende weken zal waarschijnlijk meer duidelijk worden over de toekomst van Eriksen, die met het delen van onderstaande trainingsbeelden de hoop op een snelle terugkeer voedde. Waar kan de voormalige ster van Ajax, Tottenham Hotspur en Inter zijn klasse gaan etaleren?

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.