Eredivisie Quiz: deze spelers staan er (bijna) altijd voor hun club

Reacties

Nog zes voetbalweekenden en een midweekse speelronde en dan zit het Eredivisie-seizoen er alweer op. Tijd om eens de balans op te maken; wie zijn nou de spelers die er bijna elke week weer staan als hun club strijdt om de titel, Europees voetbal of probeert het degradatiespook te verjagen? Een quiz over de marathonmannen van de vaderlandse velden. 

Eredivisie Quiz: deze spelers staan er (bijna) altijd voor hun club

De spelers die dit seizoen nog geen enkele minuut misten, zijn welgeteld op twee handen te tellen. Zoals altijd zijn de keepers goed vertegenwoordigd; zes in totaal. Daarnaast kunnen ook vier veldspelers zeggen dat ze altijd van de partij waren als de bal in de Eredivisie rolde. In hun kielzog is er nog een hele verzameling spelers die weliswaar wel wat minuten misten, maar zeker een vaste waarde zijn bij hun club.

Voor deze quiz zetten we per Eredivisie-club op een rij wie de drie spelers zijn met de meeste minuten in de benen. Er zitten uiteraard veel keepers tussen (11), maar de verdedigers (20) en de middenvelders (17) komen het vaakst voor op de lijst met spelers die er elke week weer staan. De aanvallers (7) komen er wat bekaaid vanaf. Aan jullie de vraag wie deze spelers zijn. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.