CL Quiz: de Braziliaanse topscorers aller tijden

Reacties

Het had de wedstrijd van Neymar moeten worden, maar door de blessure die hij vorige week opliep tegen Olympique Marseille ontbreekt de Braziliaanse vedette dinsdagavond in de return van de achtste finale in de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Real Madrid. En dus moet hij de inhaalrace op een illustere landgenoot voorlopig even staken.

CL Quiz: de Braziliaanse topscorers aller tijden

Op de topscorerslijst aller tijden van de Champions League staat er namelijk nog maar één Braziliaan boven Neymar, die sinds zijn entree in het toernooi in het seizoen 2013/14 liefst 27 keer scoorde voor Barcelona en PSG. Daarmee is hij nog ver verwijderd van de absolute elite van het miljardenbal, maar de meest trefzekere Braziliaan (dertig goals) heeft hij al in het vizier.

De kans is aanwezig dat Neymar door zijn blessure volgend CL-seizoen pas een aanval kan doen op de leidende positie in het virtuele klassement van de Braziliaanse topscorerslijst aller tijden. Aan jullie de vraag wie die inmiddels gestopte landgenoot is die hem nog van de koppositie weerhoudt en wie de sterspeler van PSG allemaal al achter zich heeft gelaten. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.