CL Quiz: deze clubs waren het slachtoffer van Messi (en deze niet)

Reacties

Drie weken geleden was het eindelijk zover; Lionel Messi scoorde in zijn negende wedstrijd tegen Chelsea voor het eerst tegen de club uit Londen. Woensdag staat Messi met Barcelona weer tegenover The Blues. Daarom een quiz over de clubs waartegen de Argentijnse aanvaller scoorde in de Champions League. En tegen welke niet.

CL Quiz: deze clubs waren het slachtoffer van Messi (en deze niet)

Het zal geen verbazing wekken dat die laatste categorie uit een klein gezelschap clubs bestaat. Het merendeel van de teams dat de strijd aanbond met Messi, moest minstens één doelpunt toestaan van de linksbenige geweldenaar. En een aanzienlijk deel van de clubs weet zelfs maar al te goed wat is het om slachtoffer te zijn van de dadendrang van de kleine Argentijn.

Voor deze quiz hebben we alle clubs waartegen Messi speelde in het hoofdtoernooi van de Champions League op een rij gezet. Links zijn de seizoenen weergegeven waarin dat gebeurde (Messi debuteerde in het seizoen 2004/05), rechts staat het aantal confrontaties en het aantal doelpunten dat hij maakte. Aan jullie de taak om de clubs te benoemen die bij die aantallen horen. Veel plezier!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.