Eredivisie op Rapport: prima debuut Aursnes, Kerk valt uit de toon

Reacties

Fredrik Aursnes is zijn periode bij Feyenoord begonnen met een prima optreden tegen Willem II. De aan een vertrek gelinkte Gyrano Kerk kreeg juist een opvallend laag cijfer bij FC Utrecht. In dit overzicht treft u alle spelers-, trainers- en scheidsrechtersbeoordelingen van de laatste speelronde van de Eredivisie aan.

Eredivisie op Rapport: prima debuut Aursnes, Kerk valt uit de toon
© Pro Shots

In het kielzog van Speler van de Week Dusan Tadic gooiden ook Noussair Mazraoui en Jørgen Stand Larsen, maker van een geweldig doelpunt voor FC Groningen, hoge ogen met een 8, het cijfer dat ook Daley Blind en Mark van der Maarel kregen voor hun optredens achterin bij Ajax en FC Utrecht.

Achter die topvijf komt een grotere groep spelers met een 7,5, van wie Feyenoord-debutant Aursnes er een is. De Noorse middenvelder kreeg zondag al complimenten van zijn ploeggenoten en trainer Arne Slot en dat uit zich ook in een prima eerste beoordeling voor de aanwinst van de Rotterdammers.

Bij Utrecht hoopt Kerk juist nog een transfer te maken. De vraag is of de rappe aanvaller belangstellende clubs heeft kunnen overtuigen, want voor zijn optreden tijdens de competitiestart tegen Sparta Rotterdam (4-0) kreeg hij een 4,5. Alleen drie spelers van NEC kregen een lager cijfer.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.