Emotionele aanvoerder Vormer haalt zijn gram

Reacties

Ruud Vormer heeft een heel fijne avond beleefd tegen KV Kortrijk. De aanvoerder van Club Brugge maakte twee doelpunten in de eerste helft en kan dus weer lachen bij de regerend landskampioen.

Emotionele aanvoerder Vormer haalt zijn gram
© Pro Shots
Club Brugge
Club Brugge
2 - 0
Kortrijk
Kortrijk

Een maand geleden wilde Vormer nog zijn aanvoerdersband inleveren. In de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain bleef hij negentig minuten lang op de bank zitten en dat raakte de Nederlander dusdanig dat hij begon te twijfelen aan zijn leiderskwaliteiten. Trainer Philippe Clement haalde Vormer over om de band te houden.

Ruim een maand later lacht het voetbalgeluk Vormer weer toe. In de 32ste minuut schoot hij op prachtige wijze binnen uit een vrije trap, om vlak voor rust ook de tweede goal tegen KV Kortrijk voor zijn rekening te nemen. Op aangeven van kersvers international Noa Lang werkte Vormer van dichtbij binnen voor zijn 53ste goal in de Jupiler Pro League.

Met zijn twee treffers maakte Vormer het verschil tegen Kortrijk. Club Brugge, waar Bas Dost als invaller nog binnen de lijnen kwam, beleefde zo een goede generale voor het Champions League-duel met Manchester City van dinsdag   

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.