Emmen - PSV: speciale odd voor de nieuwe MVP van PSV

ADVERTORIAL – Een nieuwe speelronde in de Eredivisie begint vanavond al. In Emmen vervolgt PSV de jacht op koploper Feyenoord. Denk jij dat gewonnen wordt door de Eindhovenaren? Blik vooruit en speel mee bij Unibet! Er is een speciale odd met Xavi Simons.

Emmen - PSV: speciale odd voor de nieuwe MVP van PSV
© Pro Shots
FC Emmen
FC Emmen
1 - 0
PSV
PSV

PSV won zaterdagavond met een klein verschil van Vitesse. Het was Guus Til die vlak na rust de score opende en zo uitgroeide tot matchwinner. In een aanvallende rol was Xavi Simons opnieuw belangrijk tegen de Arnhemmers. De negentienjarige aanwinst kwam niet alleen zelf tot twee doelpogingen, met vier gecreëerde kansen was hij degene die het vaakst een ploeggenoot in stelling bracht. Nu Cody Gakpo vertrokken is naar Liverpool, zijn de schijnwerpers nog meer gericht op de jonge Oranje-international.

Zonder Gakpo meegerekend staat Simons halverwege het Eredivisie-seizoen bij verschillende lijstjes van PSV bovenaan. Hij is met veertig doelpogingen degene die het vaakst het vijandelijke doel onder vuur neemt. Ook is Simons met negen goals de clubtopscorer. Met ook nog eens drie assists is hij in totaal direct betrokken geweest bij twaalf doelpunten in de competitie. Geen enkele PSV'er in de huidige selectie komt aan dat totaal.

Die statistieken maken de verhoogde quotering van Unibet voor de wedstrijd van vanavond extra aantrekkelijk. De odd voor PSV wint en Simons scoort heeft een boost gekregen en is nu maar liefst 3.50. Deze weddenschap is te vinden onder het kopje Uniboosts.

Odds doelpuntenmakers Emmen - PSV:
- Metehan Güçlü: 4.50
- Oussama Darfalou: 4.75
- Gonzalo Sánchez: 4.90

- Anwar El Ghazi: 2.50
- Xavi Simons: 2.60
- Yorbe Vertessen: 2.60

Met Emmen treft PSV de nummer zestien van de ranglijst. Het team van trainer Dick Lukkien won dit seizoen nog maar twee keer in de Eredivisie. Denk jij dat PSV vanavond het klasseverschil tot uitdrukking laat komen in een klinkende zege? De odd voor een overwinning van de bezoekers is 1.46. Voor een zege met minstens twee goals verschil staat al een quotering van 2.10. Inzetten op een stunt van Emmen kan natuurlijk ook. De odd voor een zege van de thuisploeg is 7.50.

Opvallend: in de drie laatste uitwedstrijden van PSV kwamen beide teams telkens tot scoren. De odd voor een goal van zowel Emmen als PSV vanavond is 1.98. Een andere in het oog springende statistiek: Emmen speelde gelijk in vijf van zijn laatste zes thuiswedstrijden. Inzetten op een gelijkspel kan je 5.00 keer de inleg opleveren.

Nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's