Zet €10 in op Roma - Leverkusen en ontvang €50 aan free bets!

ADVERTORIAL - Na de Champions League is het donderdagavond tijd voor de halve finales in de Europa League. Onder meer het affiche AS Roma - Bayer Leverkusen staat op het programma. TOTO heeft een nieuwe fraaie welkomstactie (24 jaar en ouder) in petto rondom dit duel, waarbij je met een inzet van 10 euro gegarandeerd voor 50 euro aan free bets krijgt! Daarnaast introduceert de bookmaker ook de vroege uitbetaling.

Zet €10 in op Roma - Leverkusen en ontvang €50 aan free bets!
AS Roma
AS Roma
0 - 2
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Nog geen account bij TOTO? Registreer je dan hier en profiteer van de welkomstactie. Stort een bedrag van 10 euro op je account, zet deze in op een weddenschap met een quotering van minimaal 1.50 rondom het duel tussen AS Roma en Bayer Leverkusen. Nadat het duel is afgelopen en de uitslag is verwerkt ontvang je 50 euro aan free bets, vijf met een waarde van 10 euro. Deze free bets blijven vervolgens zeven dagen geldig.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Activeer de bonus voordat je 10 euro stort.
3. Plaats minimaal 10 euro op een weddenschap met een quotering van 1.50 rondom Roma - Leverkusen (draw no bet weddenschappen en cash out niet toegestaan).
4. Zodra de wedstrijd is afgelopen en de uitslag verwerkt, ontvang je vijf keer 10 euro aan free bets, die voor zeven dagen geldig blijven in je account.

Zowel Roma als Leverkusen zijn bezig aan een indrukwekkende opmars in de Europa League. Met name de Italianen kennen we nog van de onderlinge duels met Feyenoord, dat voor de derde keer door dezelfde club in Europa werd uitgeschakeld. Het Roma van Daniele De Rossi schakelde in de vorige ronde ook nog eens knap Brighton & Hove Albion uit.

Leverkusen is pas echt aan een sterk seizoen bezig. De club werd onder Xabi Alonso voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen van Duitsland en verloor dit seizoen nog geen enkel duel. In de kwartfinales van de Europa League tegen West Ham United redde Jeremie Frimpong zijn team nog in de blessuretijd door de gelijkmaker te maken, waardoor zowel de reeks als de bijnaam Neverlusen in stand bleef.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Nieuw: de vroege uitbetaling
Nieuw bij TOTO: de vroege uitbetaling. Heb je op een overwinning van één van de teams tijdens het duel tussen AS Roma en Bayer Leverkusen gezet? Dan is jouw weddenschap al winnend wanneer jouw team met twee doelpunten verschil voorkomt en hoef je je dus geen zorgen te maken om een comeback Klik hier om meer over de vroege uitbetaling te lezen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's