Elftal van de Week: Sparta hofleverancier, twee uitblinkers van Cambuur

Reacties

Voor het eerst in bijna twintig jaar lukte het Sparta om te winnen op bezoek bij stadgenoot Excelsior. Met drie spelers zijn de Spangenaren hofleverancier voor het Elftal van de Week van speelronde 24.

Elftal van de Week: Sparta hofleverancier, twee uitblinkers van Cambuur

Sparta-aanvallers Tobias Lauritsen (8,5) en Vito van Crooij (7,5) vormen een voorhoede met Mimoun Mahi (7,5). De aanvaller van Cambuur scoorde tegen Go Ahead Eagles en bereidde het doelpunt van Bjorn Johnsen voor. In de defensie staat de derde Spartaan. Bart Vriends (7) zorgde in de Rotterdamse derby voor het slotakkoord door net als Lauritsen een corner van Van Crooij binnen te knikken.

Vriends krijgt in de achterhoede gezelschap van Dávid Hancko (7,5), de nummer twee in het algemeen klassement en Jurriën Timber (7). De verdediger van Ajax gaf na de overwinning op NEC aan het gevoel te hebben dat zijn mindere fase achter de rug is. In het doel staat Michael Verrips (7).

Dan blijft het middenrif over. Navarone Foor (7,5) is de vreemde eend in de bijt, want naast de middenvelder van Cambuur is de traditionele topdrie vertegenwoordigd met ieder een speler. Xavi Simons (8), Orkun Kökçü (7,5) en Steven Berghuis (7,5) voltooien het Elftal van de Week.

Elftal van de Week – speelronde 24

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.