Eintracht Frankfurt verlost Napoli en Younes voor twee jaar van elkaar

Reacties

Amin Younes mag zich tot medio 2022 speler van Eintracht Frankfurt noemen. De 27-jarige vleugelaanvaller komt op huurbasis over van Napoli, waar hij niet in de toekomstplannen voor kwam.

Eintracht Frankfurt verlost Napoli en Younes voor twee jaar van elkaar
© Pro Shots

'Met Younes krijgen we een sterk dribbelende, technisch vaardige speler, die ook veel internationale ervaring heeft', vertelt technisch directeur Fredi Bobic van Frankfurt, dat ook een optie tot koop bedongen heeft. 'Met zijn aanvallende kracht en snelheid kan hij ons spel onvoorspelbaarder maken. Hier in Frankfurt heeft Amin de beste kansen om zijn oude vorm terug te vinden. Daar zijn we van overtuigd.'

Younes speelde eerder in de Bundesliga voor Borussia Mönchengladbach, terwijl hij door die club uitgeleend werd aan 1. FC Kaiserslautern. In de zomer van 2015 stapte de aanvaller na een goed EK Onder-21 over naar Ajax, waar hij grote successen kende. Younes speelde er honderd officiële wedstrijden, scoorde zeventien keer en haalde zelfs het nationale elftal van Duitsland. Medio 2018 stapte hij transfervrij over naar Napoli.

Een groot succes werd zijn avontuur in Italië niet. In totaal speelde Younes slechts 27 officiële wedstrijden namens Napoli, waarin hij vier keer scoorde. De aanvaller mocht dan ook vertrekken en heeft nu in Eintracht Frankfurt een nieuw onderdak gevonden. Bij die club treft hij ex-Eredivsionisten Ragnar Ache, Bas Dost, Ajdin Hrustic, Filip Kostic en Jetro Willems.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Eintracht Frankfurt
Meer over Eintracht Frankfurt
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer A. Younes
Meer over A. Younes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.