Dundee-verdediger 'steelt de show' met ongekende eigen goal in oefenduel

Reacties
Dundee-verdediger 'steelt de show' met ongekende eigen goal in oefenduel
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Voormalig Schots international Charlie Mulgrew heeft zijn eerste treffer van het seizoen te pakken, maar het was er niet één waar hij bijzonder trots op zal zijn. De 36-jarige verdediger van Dundee United besliste het oefenduel met Sunderland met een eigen doelpunt.

De routinier van Dundee, die eerder uitkwam voor onder andere Celtic en Blackburn Rovers, wilde de bal vanaf de middenlijn terugspelen op keeper Carljohan Eriksson, maar die stond zo gepositioneerd dat de harde uithaal van Mulgrew direct in het doel verdween.

Wellicht dat de mandekker, die 44 keer uitkwam voor Schotland, manager Jack Ross heeft overtuigd van een wat meer aanvallendere rol bij Dundee. De Schotten verloren mede door de bijzondere eigen goal met 0-2 van Sunderland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.