Dumfries valt week voor WK-start uit met knieblessure

Reacties

Denzel Dumfries heeft acht dagen voor het eerste WK-duel van het Nederlands elftal knieklachten opgelopen. De 26-jarige Oranje-international moest het duel van Internazionale tegen Atalanta Bergamo vroegtijdig staken.

Dumfries valt week voor WK-start uit met knieblessure
© @ZS_Voetbal
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
2 - 3
Internazionale
Internazionale

In de 71ste minuut van de wedstrijd in Bergamo speelde Dumfries de bal zelf buiten. De rechtervleugelverdediger ging vervolgens met een van pijn vertrokken gezicht naar de grond. Dumfries greep naar zijn rechterknie. Hij werd vervangen door Raoul Bellanova.

Op de bank kreeg Dumfries direct een ijszak op zijn rechterknie. De rechtsback had duidelijk pijn, maar oogde niet emotioneel of in paniek.

Over acht dagen speelt Oranje zijn eerste wedstrijd op het WK in Qatar, Senegal is dan de tegenstander. In WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal is Jeremie Frimpong de enige andere pure rechtsback.

Ma 21 nov. 2022

Vr 25 nov. 2022

Di 29 nov. 2022

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. Dumfries
Meer over D. Dumfries
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.