Dreun voor Pogba: knie-operatie verpest rentree in Turijn

Reacties

Paul Pogba heeft een blessure opgelopen aan de buitenste meniscus van zijn rechterknie, zo maakt Juventus bekend. De middenvelder verliet zondag een training in Los Angeles voortijdig en werd daarna onderworpen aan scans. Die hebben uitgewezen dat er sprake is van een meniscusblessure.

Dreun voor Pogba: knie-operatie verpest rentree in Turijn
© Pro Shots

De rest van de selectie is afgereisd naar Dallas, waar Juventus dinsdagnacht een oefenwedstrijd afwerkt tegen Barcelona. Pogba is niet meegegaan en werd maandagavond (lokale tijd in de Verenigde Staten) nader onderzocht door een medisch specialist. Volgens Italiaanse media is de conclusie dat de middenvelder onder het mes moet. De verwachting is dat hij daardoor twee maanden aan de kant staat.

In dat geval is Pogba niet inzetbaar zijn in de eerste competitieduels van het nieuwe seizoen. Als een operatie niet nodig was geweest, had hij slechts twee tot drie weken hoeven toekijken. Nu mist Pogba de start van de Serie A, die voor Juventus op maandag 15 augustus begint tegen Sassuolo. Als de Fransman er daadwerkelijk twee maanden uitligt, mist hij in totaal zeven competitieduels van Juve.

Pogba keerde deze zomer terug bij Juventus. De Fransman kwam transfervrij over van Manchester United. In de nacht van vrijdag op zaterdag beleefde hij zijn officieuze rentree met een basisplek in de oefenwedstrijd tegen Guadalajara Chivas (2-0). In de pauze werd Pogba gewisseld, net als de rest van het basiselftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.