Dost: 'Moeten geloven dat het tegen Real kan'

Reacties

VfL Wolfsburg werkt toe naar een vervolg van de stunt tegen Real Madrid. Spits Bas Dost stelt dat zijn ploeg niet te veel ontzag zal hebben voor de Spaanse grootmacht.

Dost: 'Moeten geloven dat het tegen Real kan'

Dost maakte zaterdag tegen FSV Mainz 05 zijn rentree bij VfL Wolfsburg na maanden aan de zijlijn te hebben gestaan door een gebroken middenvoetsbeentje. Na zeventig minuten ging hij niet ontevreden naar de kant, ook al had de spits geen doelpunt of schot op doel om gelukkig over te zijn.

'Ik ben blij met wat ik in balbezit heb gedaan. Ik heb geen balverlies geleden, dat was goed', tekende Kicker op uit de mond van Dost. 'Ik heb in deze periode gerealiseerd dat je gelukkig moet zijn als je gezond bent. Het doet me goed dat ik er nu weer bij ben.'

Woensdag moet Dost naar alle waarschijnlijkheid genoegen nemen met een rol van bankzitter in de tweede wedstrijd tegen Real Madrid, dat een 2-0 nederlaag moet wegwerken om nog door te stoten naar de laatste vier in de Champions League.

'We hebben een goede uitgangspositie', zegt Dost. 'We moeten het geloof hebben dat het tegen Real Madrid ook moet kunnen. We hebben afgelopen woensdag al laten zien dat we niet te veel ontzag hebben. Dat zullen we in de return ook niet hebben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.