Dortmund deelt tegenvaller over Haller op weg naar return tegen Atlético

Reacties

Sébastien Haller kan dinsdagavond niet in actie komen voor Borussia Dortmund tegen Atlético Madrid. De ex-spits van FC Utrecht en Ajax staat een aantal weken aan de kant, meldde Dortmund-trainer Edin Terzic maandag op een persconferentie.

Dortmund deelt tegenvaller over Haller op weg naar return tegen Atlético
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
4 - 2
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Haller viel zaterdag tijdens de competitiewedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach al na tien minuten uit en is niet op tijd hersteld voor de return in de kwartfinale van de Champions League tegen Atlético. De Ivoriaans international maakte in de heenwedstrijd in Madrid de enige goal voor de Duitsers, die met 2-1 onderuit gingen.

Dortmund blijft door de treffer van Haller in de race voor een ticket voor de halve finales, maar Terzic kan in het Signal Iduna Park niet beschikken over de spits. 'Sébastien heeft te veel last van zijn enkel en moet een week rust houden. We verwachten hem minimaal twee weken niet in te kunnen zetten', zei de trainer van BVB.

Terzic wilde niet ingaan op wie de spitspositie gaat bekleden tegen Atlético. 'We hebben eerst nog twee trainingen en daarna neem ik een besluit. Niclas Füllkrug, maar ook Youssoufa Moukoko hebben op die positie al hun waarde bewezen. Ze hebben ook als duo sterke duels gespeeld', aldus Terzic. Haller werd tegen Mönchengladbach vervangen door Moukoko, die twintig minuten voor tijd weer naar de kant ging voor Mats Hummels.

De verwachting is dat Donyell Malen tegen Atlético, net als Ian Maatsen, weer gewoon in de basis start. De Oranje-international viel zaterdag in tegen Mönchengladbach. Bij de Madrilenen zal Memphis Depay dinsdag niet in actie komen. Depay liep onlangs een spierblessure op en miste ook al de heenwedstrijd tegen Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.