Kehl zet geen stap terug voor Simeone: 'Soms lopen de emoties hoog op'

Reacties

Diego Simeone en Sebastian Kehl zorgden voor een opvallend moment tijdens het Champions League-duel tussen Atlético Madrid en Borussia Dortmund. De Argentijnse trainer en de sportief directeur van Dortmund kregen het met elkaar aan de stok.

Kehl zet geen stap terug voor Simeone: 'Soms lopen de emoties hoog op'
© Ziggo Sport
Atlético Madrid
Atlético Madrid
2 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Het opstootje ontstond na een blessure van Emre Can. Atlético weigerde de bal uit te spelen en dat zorgde voor frustratie op de bank van Dortmund. Langs de lijn clashte Kehl met Simeone, die de Duitser een duwtje gaf. Vervolgens kwamen stafleden van beide clubs tussenbeide. Simeone wilde na de wedstrijd niet uitweiden over het incident, Kehl deed dat wel.

'Het ging over een situatie op het veld', zei Kehl. 'Dat weet hij, dat weet ik. Daarna was het voorbij. Soms nemen emoties de overhand en die moet je in de hand zien te houden. Dit was zo'n moment. Zoiets hoort er soms bij. Ook naast het veld kunnen de emoties soms hoog oplopen. Dat is niets nieuws, dus het verbaast me niet.'

Bekijk hier het incident

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daar sloot Edin Terzic zich bij aan. 'Ook op de bank kan het er heet aan toe gaan. Het belangrijkste is dat we ons een fatsoenlijke uitgangspositie hebben kunnen verschaffen', zei de trainer van Dortmund over de kleine nederlaag in Estadio Metropolitano. De return is volgende week dinsdag in het Signal Iduna Park. De aftrap is dan om 21.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.