Doekhi niet verrast door Union-optreden tegen Ajax: 'We kunnen iedereen aan'

Reacties

Berlijnse media zagen dat Union Berlin donderdag meer had verdiend dan de 0-0 tegen Ajax. Danilho Doekhi was tevreden.

Doekhi niet verrast door Union-optreden tegen Ajax: 'We kunnen iedereen aan'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
0 - 0
Union Berlin
Union Berlin

Doekhi stapte donderdag met een positief gevoel van het veld. 'We hebben vier kansen gehad en zij misschien eentje. Het was een slag op het middenveld', zei de Nederlandse verdediger tegen het Berlijnse RBB24 na het doelpuntloze gelijkspel in Amsterdam.

Het resultaat in Amsterdam verandert volgens Doekhi de kansen niet om door te gaan. 'Het is nog steeds fiftyfifty. Maar we hebben hier 0-0 gespeeld. Thuis kunnen we een betere wedstrijd spelen voor ons eigen publiek', zei de verdediger, die niet verrast was Ajax zo goed partij te hebben kunnen bieden. 'Waarom? We hebben gewonnen van RB Leipzig en zij spelen in de Champions League. We kunnen elke ploeg aan.'

Boekdelen
Voor Union was het duel in Amsterdam een van de grootste in de clubhistorie. Het resultaat was volgens Berlijnse media nog aan de magere kant voor Die Eisernen. 'Ze waren in veel opzichten de betere ploeg, ze hadden de betere structuur en de betere kansen. Het was een geweldige prestatie die meer verdiende', schreef de Berliner Zeitung.

'Een simpele overwinning in de return in de Alte Försterei is genoeg om zich te kwalificeren voor de laatste zestien. Afgaande op de prestatie in de heenwedstrijd is deze overwinning allesbehalve utopisch', was te lezen in Berliner Morgenpost.

'Het spreekt boekdelen over prestaties als een ploeg alleen maar boos kan zijn op een 0-0 gelijkspel na een uitwedstrijd tegen Ajax', klonk het bij RBB24. 'Maar Union Berlin mag dat wel, want Die Eisernen lieten een sterke prestatie zien in Amsterdam. De Berlijners stonden verdedigend niets toe en dat tegen een ploeg die verder extreem gevaarlijk is en veel balbezit gewend is.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Union Berlin
Meer over Union Berlin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.