Dit is de vermoedelijke opstelling van Aston Villa voor het duel met Ajax

Reacties

Ajax begint donderdag aan het Conference League-tweeluik met Aston Villa. De Amsterdammers hoeven in ieder geval geen rekening te houden met Jacob Ramsey, zo bleek al uit de persconferentie die Unai Emery woensdag gaf. Dit is de vermoedelijke opstelling van The Villains.

Dit is de vermoedelijke opstelling van Aston Villa voor het duel met Ajax
Ajax
Ajax
0 - 0
Aston Villa
Aston Villa

Ramsey werd afgelopen zaterdag na een klein half uur naar de kant gehaald tijdens het door Aston Villa gewonnen Premier League-duel met Luton Town (2-3). Het duel in de Johan Cruijff Arena komt nog te vroeg voor de Engelsman, maar zijn aanwezigheid tijdens de return op Villa Park behoort wel tot de mogelijkheden. Moussa Diaby lijkt de aangewezen vervanger.

Verder verwachten de Engelse media nog een wijziging ten opzichte van het laatste duel dat Villa speelde. Niet Alex Moreno, maar Lucas Digne wordt aan de aftrap verwacht. De Fransman was zaterdag als invaller nog goed voor de winnende treffer tegen Luton Town.

Verder wordt de in vorm stekende Ollie Watkins gewoon in de basis verwacht. De spits is dit kalenderjaar al goed voor zeven treffers in negen officiële duels. Voor de jaarwisseling stond Watkins slechts twee van de zes groepsduels aan de aftrap. Dat waren beide wedstrijden tegen AZ.

Ajax-middenvelder Jordan Henderson waarschuwde zijn collega's op de Amsterdamse persconferentie  al voor Watkins. 'Hij is een geweldige speler. Hij heeft echt alles. Als spits kan hij een bal goed vasthouden, zijn beweging voor de goal en zijn afmaken is echt geweldig. Hij beweegt goed, is snel en kan ook nog eens goed koppen', klonk het.

Vermoedelijke opstelling Aston Villa: Martínez; Cash, Konsa, Lenglet, Digne; McGinn, Luiz, Tielemans; Bailey, Watkins, Diaby.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Aston Villa
Meer over Aston Villa
Meer UEFA Europa Conference League
Meer over UEFA Europa Conference League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.