Deze lachwekkende penalty verpest Chelsea-debuut Sterling

Reacties
Deze lachwekkende penalty verpest Chelsea-debuut Sterling
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Conor Gallagher heeft Chelsea en zichzelf een slechte dienst bewezen. De 22-jarige middenvelder heeft een gooi gedaan naar de prijs voor de slechtste penalty aller tijden.

Charlotte
Charlotte
ns
1 - 1
Chelsea
Chelsea

'Ik voel me klaar voor de volgende stap in mijn carrière. Als er een kans is om onderdeel te worden van het Chelsea-team, dan moet ik die pakken. Ik geloof in mezelf dat ik de fans en de manager kan laten zien wat ik kan.'

Deze woorden van Gallagher, die afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor Crystal Palace, kregen tijdens het oefenduel van Chelsea met Charlotte FC een extra dimensie. Want juist hij maakte het na een wel sterk optreden in de reguliere speeltijd wel erg bont in de penaltyreeks van de vriendschappelijke wedstrijd.

Vanaf elf meter produceerde hij een rollertje dat een wel heel simpele prooi werd van doelman Pablo Sisniega. Mede door deze misser verloor Chelsea de wedstrijd na strafschoppen en gaat het officieuze debuut van Raheem Sterling voor The Blues de boeken in als een nederlaag. En had deze commentator reden voor een lach.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.