Dessers rekent op succes Sinisterra en Malacia in Premier League

Reacties

Cyriel Dessers heeft alle vertrouwen dat zijn oud-ploeggenoten Tyrell Malacia en Luis Sinisterra ook bij hun nieuwe club gaan schitteren. De spits zelf wacht mogelijk ook een nieuwe werkomgeving.

Dessers rekent op succes Sinisterra en Malacia in Premier League
© Pro Shots

Terwijl hij met RC Genk zich voorbereidt op het nieuwe seizoen, zag Dessers hoe zijn oude teamgenoten mooie transfers maken. 'Malacia naar Manchester United, Sinisterra naar Leeds. Ik ben er zeker van dat zij het heel goed gaan doen daar', zegt de spits in Het Laatste Nieuws.

Ook Dessers is vertrokken bij Feyenoord. De gesprekken over een langer verblijf in De Kuip liepen stuk op de financiën. De spits zag tot zijn verbazing berichten verschijnen dat er een bedrag van tien miljoen euro nodig was om hem bij Feyenoord te houden vanwege zijn persoonlijke eisen.

'Op het moment dat de deadline (1 juni, red.) in zicht kwam, kwamen zulke verhalen naar boven. Het werd sappiger en sappiger gemaakt. Je kunt zoiets best laten gaan. Maar tien miljoen?', zegt hij zuchtend. 'Dan jeukt het toch om te reageren. Het vervelende was dat sommige supporters geloofden dat het zo gelopen was. Terwijl de mensen die mij kennen weten hoe het verhaal in elkaar zit. Het contact met Feyenoord is nog steeds heel goed.'

Mogelijk verlaat Dessers Genk deze zomer weer. 'Ik heb het er niet uitgebreid met technisch directeur Dimitri de Condé over gehad. Mijn zaakwaarnemer heeft waarschijnlijk wel afspraken gemaakt met de club', aldus de spits. 'We hebben elkaar kort gebeld voor de vakantie en spraken toen af dat we het rustig gingen afwachten. We zullen zien of dat iets voor mij verandert. Ik focus mij op de eerste competitiewedstrijd tegen Club Brugge.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.