De Ligt komt met positieve update voor Van Gaal

Reacties

Goed nieuws vanaf het trainingscomplex van Bayern München. Matthijs de Ligt heeft de groepstraining hervat. 'De knie voelt prima', meldde hij aan BILD.

De Ligt komt met positieve update voor Van Gaal
© Pro Shots
Schalke 04
Schalke 04
0 - 2
Bayern München
Bayern München

De Ligt had vorige week nog te maken met een terugval in zijn herstel. Vrijdag meldde trainer Julian Nagelsmann dat hij een reactie in zijn kniegewricht gehad zou hebben. 'Ik ben ervan overtuigd dat De Ligt tegen Schalke weer in actie kan komen', was Nagelsmann afgelopen maandag alweer een stuk optimistischer.

De 23-jarige verdediger van Oranje heeft dit seizoen vaker te maken met blessures. Zo viel hij tegen Borussia Dortmund vorige maand uit met een liesblessure. Over twaalf dagen speelt het Nederlands elftal tegen Senegal. Sadio Mané, sterspeler van Senegal en teamgenoot van De Ligt ontbreekt dan vanwege een scheenbeenblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.