De Ligt hoeft niet te wanhopen: 'We hebben iedereen nodig'

Reacties

De technische staf van Juventus koos zaterdagavond bij de ouverture van de Serie A tegen Parma doelbewust voor ervaren spelers. Het ging onder anderen ten koste van Matthijs de Ligt.

De Ligt hoeft niet te wanhopen: 'We hebben iedereen nodig'

'We hebben een selectie vol kampioenen. Keuzes moeten gemaakt worden en vandaag gaven we de voorkeur aan de meer ervaren spelers', zo legde Giovanni Martusciello na de nipte zege uit in gesprek met Sky Sport Italia. Martusciello verving Maurizio Sarri, die kampt met een longontsteking.

Martusciello liet doorschemeren dat de staf 'Parma-uit' een ongeschikt duel vond om veel personele wijzigingen aan te brengen ten opzichte van vorig seizoen. 'Parma is moeilijk te verslaan, kijk maar naar onze statistieken hier van de laatste tien seizoenen. Het waren altijd spannende wedstrijden.' De Ligt en de andere bankzitters van zaterdagavond hoeven zeker niet te wanhopen. 'Het is een lang seizoen en we komen uit in veel competities. We hebben iedereen nodig.'

Juventus triomfeerde met 0-1 door een doelpunt van Giorgio Chiellini. 'Zeker na de hervatting deden we niet veel voor elkaar onder. Een eerste wedstrijd van het seizoen is echter nooit makkelijk, al met al kunnen we best terugkijken op een goed duel.'

Volgende week zaterdag stuit Juventus in eigen huis op Napoli en meteen na de interlandperiode wacht een uitduel met Fiorentina.

'De Ligt moet hopen op ego van Sarri volgende week tegen Napoli'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.