De Graafschap neemt na mislukte komst Sow nu het zekere voor het onzekere

Reacties

De Graafschap heeft zich versterkt met Joel Valencia, een aanvaller die wordt gehuurd van Brentford. De Superboeren verwijzen daarbij lachend naar de eerder mislukte komst van Sylla Sow.

De Graafschap neemt na mislukte komst Sow nu het zekere voor het onzekere

De Graafschap was lang bezig met de komst van Sow en bereikte afgelopen week een akkoord met Sheffield Wednesday en de aanvaller zelf. De verbazing in Doetinchem was dan ook groot toen Sow uiteindelijk bij Go Ahead Eagles tekende. Technisch directeur Peter Bijvelds was daar woedend over.

De bestuurder had geen tijd om te lang te blijven treuren en schakelde door naar Valencia. De 27-jarige aanvaller uit Ecuador kreeg geen kans om alsnog naar een andere club te gaan, zo bleek uit een filmpje dat door De Graafschap naar buiten werd gebracht. 

'Joel is een zeer creatieve en technisch speler die daarnaast ook nog behoorlijk snel is', zegt Bijvelds op de clubsite over Valencia. 'Hij speelt graag als linksbuiten met de vrijheid om naar binnen te komen, maar is daarnaast ook inzetbaar als schaduwspits, op de andere flank en diverse posities op het middenveld. In de gesprekken die we gevoerd hebben zag ik bovendien een speler die een goed zelfbeeld heeft.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.