Sow bereikt overeenkomst met De Graafschap, maar tekent bij Go Ahead

Reacties

Sylla Sow gaat niet naar De Graafschap, maar naar Go Ahead Eagles. De 26-jarige aanvaller van Sheffield Wednesday vloog gisteren (zondag) op de kosten van de Achterhoekers terug naar Nederland, om vervolgens vandaag niet in Doetinchem, maar in Deventer zijn handtekening te zetten.

Sow bereikt overeenkomst met De Graafschap, maar tekent bij Go Ahead
© Pro Shots

De Graafschap was maandenlang bezig met de komst van Sow, die nog een doorlopend contract in Engeland had, maar graag naar Nederland terug wilde keren. Afgelopen week bereikte de Doetinchemse club eindelijk een akkoord met Sheffield Wednesday, waarna ook de persoonlijke voorwaarden met de aanvaller werden afgestemd.

Afgelopen vrijdag feliciteerden club en speler elkaar nog met de transfer en werd de vlucht van Sow door De Graafschap geregeld. Vanochtend stond de medische keuring op het programma, waarna de voormalige aanvaller van NEC en RKC Waalwijk gepresenteerd zou worden. Sow meldde zondag nog aan de clubleiding van De Graafschap uit te kijken naar zijn entree in Doetinchem.

Bij De Graafschap kwamen gisterenavond echter ook geruchten voorbij dat Go Ahead Eagles met Sow aan de haal zou gaan. De aanvaller meldde vannacht plotseling aan de club dat hij toch niet naar De Graafschap zou gaan. Aangezien hij nog een laatste handtekening moest zetten, verkoos hij Go Ahead Eagles alsnog boven De Graafschap. Daarnaast was hij vannacht ook opeens van zaakwaarnemer gewisseld.

De Graafschap blijft verbolgen achter over de handelwijze van Sow en bekijkt momenteel met juristen of er nog een zaak van wordt gemaakt. Een paar jaar geleden raakte de aanvaller ook bij RKC Waalwijk in opspraak, waarbij hij niet meer kwam opdagen bij de club om een transfer af te dwingen. Sow verloor destijds de aangespannen arbitragezaak tegen zijn club.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer De Graafschap
Meer over De Graafschap
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.