Datum geprikt voor Klassieker in halve finale beker

Reacties

De KNVB heeft de datum en aftraptijd voor de twee wedstrijden in de halve finale van de KNVB-beker bekendgemaakt. Feyenoord – Ajax staat gepland voor woensdag 5 april.

Datum geprikt voor Klassieker in halve finale beker
© Pro Shots

In de Rotterdamse Kuip komt Ajax voor de tweede keer dit seizoen op bezoek, in januari speelde de ploeg van toen nog Alfred Schreuder met 1-1 gelijk tegen de koploper van de Eredivisie. Voor de bekerontmoeting is er ook nog de terugwedstrijd in de Eredivisie, in de Johan Cruijff Arena. Zoals de laatste jaren gebruikelijk wordt ook deze Klassieker zonder supporters van de bezoekende ploeg gespeeld.

Feyenoord of Ajax zal na die wedstrijd weten tegen wie ze het in de finale moeten opnemen, want zoals eerder al gemeld is de andere halve eindstrijd voor dinsdag 4 april in de agenda gezet. Op De Westmaat, waar met man en macht wordt gewerkt om extra plaatsen te realiseren, ontvangt stuntploeg SV Spakenburg bekerhouder PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.