Copa del Rey-blamage voor Atlético Madrid

Reacties

Onverwachts is er in zestiende finale al een einde gekomen aan de bekeraspiraties van Atlético Madrid, dat zich pijnlijk verslikte in Cultural Leonesa.

Copa del Rey-blamage voor Atlético Madrid
© Pro Shots
Cultural Leonesa
Cultural Leonesa
nv
2 - 1
Atlético Madrid
Atlético Madrid

Cultural Leonesa dreigde met opgeheven hoofd het bekerpodium te moeten verlaten. Ángel Correia brak na ruim een uur de ban namens Atlético. Voor de club uit de derde divisie gloorde er weer hoop na de fraaie gelijkmaker van Julen Castañeda, die in de 83ste minuut met een knal de 1-1 op het scorebord bracht.

In de 108ste minuut kreeg het sprookje van Leonesa een vervolg. Sergio Benito werd met zijn treffer de held van de avond in Reino de León, al had keeper Lucas Gifffard ook zijn grote bijdrage geleverd met de nodige reddingen.

Voor Atlético Madrid is het de derde pijnlijke nederlaag op rij. Na de verloren finale om de Spaanse Super Cup in Saudi-Arabië volgde in la Liga een 2-0 nederlaag bij Eibar. En dan nu de blamage tegen Cultral Leonesa.

Onlangs stonden we al stil bij de tegenvallende eerste seizoenshelft van Atlético en werd gekeken naar mogelijke oplossingen. 

Atlético 2020: 'Costa lozen, João Felix verzuipt en Cavani als redder'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.