'Concurrent Verbruggen vertrekt naar Chelsea'

Reacties

Chelsea heeft de portemonnee getrokken om keeper Robert Sánchez over te nemen van Brighton & Hove Albion, meldt The Athletic.  De Londense club zou ongeveer 29 miljoen euro overmaken aan de Engelse subtopper.

'Concurrent Verbruggen vertrekt naar Chelsea'
© Pro Shots

De boomlange Sánchez mag bij Brighton Hove & Albion een kind van de club worden genoemd. De 25-jarige doelman kwam in 2013 naar Engeland om in de jeugdopleiding bij Brighton terecht te komen. In het seizoen 2020/21 speelde de Spaanse keeper zich vast in de basis bij de Premier League-club.

Dit jaar gaat het minder goed met de tweevoudig Spaans international. Sánchez verloor in maart zijn basisplaats bij Brighton & Hove Albion aan Jason Steele en deze zomer mocht hij niet mee met zijn club naar de Verenigde Staten om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen, waarna de keeper te horen kreeg dat hij mocht vertrekken. Dat had ook te maken met de komst van Bart Verbruggen.

Bij Chelsea moet Sánchez de strijd aangaan met zijn landgenoot Kepa Arrizbalaga. Tweede keeper Édouard Mendy vertrok deze zomer dan weer naar Al-Ahli. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Robert Sánchez
Meer over Robert Sánchez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.