Coman ligt na concurrentiestrijd met Robben niet wakker van Sané

Reacties

Kingsley Coman ligt geen seconde wakker van de mogelijke komst van Leroy Sané naar Bayern München en welke gevolgen dat voor zijn positie met zich meebrengt. De Fransman met de uitpuilende erelijst wijst op zijn verleden in Beieren.

Coman ligt na concurrentiestrijd met Robben niet wakker van Sané
© Pro Shots

Al een jaar wordt Sané in verband gebracht met Der Rekordmeister. Als de vleugelflitser van Manchester City begin vorig seizoen geen zware blessure had opgelopen, was het waarschijnlijk toen al tot een overgang gekomen. Nu lijkt Bayern alsnog toe te slaan.

'Het is geen enkel probleem als Sané komt', vertelt Coman aan Sport Bild. 'Tenzij de club me vertelt dat ze mij niet meer nodig hebben, natuurlijk. Maar ik geloof dat iedereen weet wat ze aan mij hebben. De situatie van Sané heeft niets met mijn eigen toekomst te maken.'

De Fransman is het ook wel gewend te moeten strijden om zijn positie. 'Toen ik bij Bayern kwam, liepen hier Franck Ribéry, Arjen Robben en Douglas Costa rond. Ik was een jonge speler, met legendes als Ribéry en Robben die boven mij stonden in de pikorde. Concurrentie is dus geen probleem voor mij. Het is alleen maar goed dat een selectie meerdere spelers van een hoog niveau in huis heeft.'

De bijna 24-jarige Coman kroont zich binnenkort alweer voor de achtste (!) keer in zijn loopbaan tot landskampioen, een prestatie die geen enkele leeftijdgenoot in de Europese top hem kan nazeggen. Met Paris Saint-Germain pakte de dribbelaar twee landstitels, met Juventus werd hij eenmaal kampioen en in dienst van Bayern lonkt titel nummer vijf.

Franck Ribéry en Arjen Robben stonden ook in ons 'beste Bayern sinds 2000':

Beste Bayern sinds 2000: Kroos, Lewandowski en natuurlijk 'Robbéry'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.