Clubicoon ziet in Pavard de ideale aanwinst voor Inter

Reacties

Benjamin Pavard is op weg naar Internazionale. Die club is akkoord met Bayern München akkoord over de transfersom, maar de Duitsers laten Pavard pas gaan als de vervanger binnen is.

Clubicoon ziet in Pavard de ideale aanwinst voor Inter

Volgens Italiaanse en Duitse media, waaronder Sport1, kan Pavard zijn koffers wel alvast gaan inpakken. Als de transfer daadwerkelijk doorgang vindt, betaalt Inter een bedrag van dertig miljoen euro en drie miljoen aan bonussen voor de Franse verdediger, die bij Bayern een vertrekwens had. Bayern vindt het prima, maar wil eerst een vervanger aantrekken. Pas daarna kan Pavard gaan.

Inter-legende Giuseppe Bergomi, van 1979 tot 1999 actief in Milaan, ziet in Pavard de ideale aanwinst voor de club, vertelt hij aan La Gazzetta dello Sport. 'Hij heeft in zijn carrière tot nu toe bijna altijd rechtsback gespeeld, dus hij moet zich snel aanpassen aan een nieuwe rol als centrale verdediger in een driemansverdediging. Voor mij is hij in deze rol perfect. Hij heeft alles gewonnen met Bayern, dus vanuit dit oogpunt is het moeilijk om een betere speler te vinden.'

Pavard is ondertussen vier jaar speler van Bayern. Hij maakte in 2019 de overstap van VfB Stuttgart naar de kampioen van Duitsland en speelde voor die club tot nu toe 162 officiële wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.