Club Brugge krijgt slecht nieuws over sterspeler Noa Lang

Reacties

Noa Lang kan Club Brugge donderdag niet helpen in de Europa League-ontmoeting met Dinamo Kiev. De sterspeler van de Belgische topclub ontbreekt in de wedstrijdselectie.

Club Brugge krijgt slecht nieuws over sterspeler Noa Lang
© Pro Shots
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev
1 - 1
Club Brugge
Club Brugge

Club Brugge wordt geplaagd door het coronavirus en selectiespelers Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil werden net als de gehele technische staf positief getest. Ook Lang en Charles De Ketelaere voelden zich niet lekker. De Ketelaere testte negatief en zit gewoon bij de selectie, maar Club laat weten dat Lang niet mee zal gaan naar Kiev.

Of Lang besmet is geraakt of niet, is niet helemaal duidelijk. Het Laatste Nieuws schrijft dat de aanvaller negatief heeft getest, maar nog steeds niet lekker is en daarom thuis blijft. Dit wordt niet officieel naar buiten gebracht door Club.

Het ontbreken van Lang tegen Dinamo Kiev is een grote tegenvaller voor Club. De Nederlander zit in de vorm van zijn leven en was dit seizoen al goed voor twaalf goals en negen assists. In de laatste negen wedstrijden die Lang speelde was hij direct betrokken bij veertien doelpunten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.