Club Brugge-fans vrezen al voor keerzijde ongelooflijk Noa Lang-succes

Reacties

Het begint een wekelijks terugkerend verhaal te worden: Club Brugge wint, Noa Lang blinkt uit. De Nederlander voelt zich in België als een vis in het water en was ook zaterdag weer goud waard voor zijn ploeg. Een stap hogerop lonkt al, zo weten ook de supporters van Club maar al te goed.

Club Brugge-fans vrezen al voor keerzijde ongelooflijk Noa Lang-succes
© Pro Shots
SK Beveren
SK Beveren
0 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Lang (21) was tegen Waasland-Beveren twee keer trefzeker en vooral zijn eerste goal, na een solo vanaf de zijlijn, was van grote klasse. De voormalig Ajacied staat nu al op elf doelpunten in de Belgische Jupiler Pro League en heeft ook al zeven assists achter zijn naam staan. Lang is de grote ster op de Belgische velden en werd bij Club al drie keer op rij gekozen tot Speler van de Maand.

Door zijn goede spel is het wel zeer de vraag hoelang Lang nog bij Club zal blijven spelen. De Rotterdammer vraagt met zijn prestaties immers de aandacht van clubs uit grotere competities en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij bijzonder ambitieus is. De supporters van Club houden dan ook al rekening met een snel einde van de samenwerking. 'Genieten tot de laatste dag!', luidt het advies van een van de fans.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.