Grote coronaproblemen bij Club Brugge richting Europa League-hervatting

Reacties

Bij Club Brugge is er sprake van een corona-uitbraak, zo is dinsdagochtend bekend geworden. Behalve enkele spelers zijn ook trainer Philippe Clement en zijn assistenten positief getest op het coronavirus.

Grote coronaproblemen bij Club Brugge richting Europa League-hervatting
© Pro Shots
Dinamo Kiev
Dinamo Kiev
1 - 1
Club Brugge
Club Brugge

Bij Club Brugge was er al vrees voor grotere problemen nadat Stefano Denswil, tot het einde van het seizoen gehuurd van Bologna, en Matej Mitrovic afgelopen weekend besmet bleken te zijn. De spelersgroep en technische staf ondergingen maandag een nieuwe serie tests van de UEFA.

Naast Denswil en Mitrovic is ook aanvallende middenvelder Hans Vanaken positief getest. Naast die drie moeten ook Clement en zijn assistenten in quarantaine. Stafleden vanuit de reserveploeg zijn doorgeschoven om de spelers van de koploper van België te begeleiden bij de Europa League-wedstrijd tegen Dinamo Kiev. Club Brugge treedt donderdag om 18.55 uur aan in Kiev.

Naast Denswil moet ook Tahith Chong die wedstrijd missen. De 21-jarige buitenspeler, die gehuurd is van Manchester United, is niet ingeschreven voor de knock-outfase van de Europa League. Landgenoten Noa Lang, Bas Dost en Ruud Vormer kunnen wel in actie komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.