'Club Brugge gaat ver om ambitieuze Lang binnenboord te houden'

Reacties

Waar ligt de toekomst van Noa Lang? De 21-jarige aanvaller maakt er zelf geen geheim van dat hij een stap hogerop wil maken, maar zijn werkgever Club Brugge haalt alles uit de kast om hem te verleiden tot een langer verblijf, zo meldt Het Nieuwsblad.

'Club Brugge gaat ver om ambitieuze Lang binnenboord te houden'
© Pro Shots

Lang stapte afgelopen zomer over van Ajax naar Club Brugge, waar hij direct uitgroeide tot een sensatie. De jongeling kwam in 29 competitieduels tot zestien goals en zeven assists. Met de blauwzwarten werd hij landskampioen van België, terwijl Lang zelf na het seizoen een individuele prijs mocht bijschrijven. Hij werd uitgeroepen tot Belofte van het Jaar in de Pro League, terwijl hij ook was genomineerd voor de Speler van het Jaar-award.

De uitstekende prestaties van Lang vallen op. Zo werd hij in verband gebracht met een plek in de EK-selectie van Oranje, terwijl er ook meerdere grote clubs op hem zouden azen. Zelf is hij echter altijd eerlijk geweest over zijn plannen. 'Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: ja man... Ik wil geen valse beloftes doen', zo sprak hij tegenover Het Laatste Nieuws eerder al.

Verbeterd contract
Desondanks wil Club de jonge aanvaller (die nog tot medio 2024 vastligt) binnenboord houden. Het Nieuwsblad pakt uit met het nieuws dat Lang een nieuw, verbeterd contract aangeboden heeft gekregen.  'Lang zelf wil de kat uit de boom kijken. Door het EK zou de transfermarkt wel eens later op gang kunnen komen dan normaal', weet de Belgische krant ook. Het medium schrijft dat Leeds United een van de geïnteresseerde clubs is. 'Maar het is maar de vraag of Lang een overstap naar een Engelse middenmoter ziet zitten.'

Overigens is het de laatste weken niet allemaal rozengeur en maneschijn geweest voor Lang. Eerst raakte hij in opspraak tijdens het kampioensfeest, toen hij kwetsende en ongepaste liedjes zong over rivaal Anderlecht. Daar reageerde hij op door te stellen dat hij niemand wilde beledigen. Later werd bekend dat hij het EK met Jong Oranje moet missen vanwege een fikse hamstringblessure.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.