Noa Lang eerlijk over toekomstplannen: 'Ik wil geen valse beloftes doen'

Reacties

Noa Lang sluit niet uit dat het voor hem maar bij één seizoen Club Brugge blijft. De smaakmaker van de Belgische kampioen durft niet te beloven dat hij ook na dit voetbaljaar nog in België zal spelen.

Noa Lang eerlijk over toekomstplannen: 'Ik wil geen valse beloftes doen'
© Pro Shots

Lang maakte afgelopen zomer de overstap van Ajax naar Club Brugge en is een schot in de roos gebleken voor de Belgische topclub. De 21-jarige aanvaller maakt indruk met zijn goede prestaties en was in dertig wedstrijden al goed voor dertien goals en negen assists. Donderdag pakten de Belgische media groot uit met het nieuws dat het huurcontract reeds was omgezet in een contract tot medio 2024.

De vraag is echter of Club Brugge nog lang kan genieten van Lang. Speelt hij ook volgend seizoen nog in België? 'Dat weet ik niet… Ik zit hier goed, heb het naar mijn zin', zegt de Nederlander in Het Laatste Nieuws. 'Ik kan nu wel zeggen dat ik hier volgend seizoen nog speel, maar als er dan in de zomer iets komt waarvan ik denk: ja man... Ik wil geen valse beloftes doen.'

Lang heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Club Brugge als een springplank ziet. 'Daar ben ik gewoon eerlijk in. Anders stel je alleen maar mensen teleur', zegt Lang, die voor zes miljoen euro werd overgenomen van Ajax. 'Als ik hier volgend seizoen nog ben, dan zal ik heel blij zijn. Maar mijn toekomst gaat uitwijzen wat er deze zomer gebeurt.'

Club Brugge speelt zondag nog tegen Antwerp en vervolgens zal Lang aansluiten bij de EK-selectie van Jong Oranje. De aanvaller werd ook genoemd als een kandidaat voor het 'grote' Oranje, maar is blij dat hij het EK mag gaan meemaken. 'Het EK Onder-21 is zó’n mooi podium. Liever daar spelen dan bij Oranje misschien eens te mogen invallen', klinkt het.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.