Lang lacht om 'contractnieuws': 'Ik ben blij dat jullie het nu ook weten'

Reacties

Dat hij tot medio 2024 vastligt bij Club Brugge, was voor Noa Lang zelf al geen verrassing meer. Donderdag pakten de Belgische media daar echter groot uit, toen dat 'nieuws' bekend werd door de beursgang van de Belgische kampioen.

Lang lacht om 'contractnieuws': 'Ik ben blij dat jullie het nu ook weten'
© Pro Shots

In de prospectus, het verplichte document dat donderdag werd vrijgegeven bij de beursgang van Club, viel te lezen dat Lang tot de zomer van 2024 vastligt in het Jan Breydel Stadion. Dat was geen verrassing meer, gezien de verplichte optie tot koop in de huurdeal met Ajax. Maar toch werd het bericht gretig opgepikt door de Belgische kranten.

Lang kon er wel om lachen. 'Voor mij is dit geen nieuws. Ik heb dat contract in oktober getekend. Voor mij stond het al op de planning, maar ik ben blij dat jullie het nu ook weten', lachte de 21-jarige sensatie in gesprek met Het Laatste Nieuws. 'Het is wel mooi, omdat ik ook zie dat de Belgen er blij mee zijn. Ik word hier heel erg gewaardeerd. En dat is leuk.'

Dat Lang momenteel hot is in België, heeft natuurlijk alles te maken met zijn prestaties voor Club Brugge. De voormalig Ajacied scoorde twaalf keer in de Belgische competitie en bereidde er ook nog eens zes voor. En dat terwijl de Belgen in de zomer 'slechts' zes miljoen euro voor hem hoeven te betalen, als de verplichte optie tot koop in werking treedt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.