Clash ontbrandt: PSV en Sangaré kunnen niet lang genieten van goal

Rangers FC en PSV houden elkaar tot nu toe in evenwicht in de spannende eerste confrontatie voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Drie minuten na de openingsgoal van Ibrahim Sangaré kwam de thuisploeg al met een antwoord.

Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Sangaré zette PSV in de 37ste minuut op voorsprong uit een hoekschop van Cody Gakpo. De bal viel in de kluts goed voor de lange middenvelder. Sangaré aarzelde niet en haalde uit richting de korte hoek, op die manier klopte hij doelman Jon McLaughlin: 0-1. De goal viel na een reeks aanvallen van PSV over links, waarbij Cody Gakpo het rechtsback James Tavernier lastig maakte.

Nota bene Tavernier stond aan de basis van het snelle antwoord. Uit zijn voorzet tekende Antonio Colak voor de gelijkmaker, die leidde tot een orkaan van geluid op Ibrox. PSV haalde zonder meer schade de rust.