CL-vloek PSG slaat wéér toe: Neymar mist CL-clash met Barcelona

Reacties

Waar ze bij Paris Saint-Germain al voor vreesden, is werkelijkheid geworden. Neymar staat zo'n vier weken aan de kant door de blessure die hij woensdag opliep in het bekerduel met Caen en mist daardoor niet alleen het heenduel met Barcelona in de Champions League, maar mogelijk ook de return.

CL-vloek PSG slaat wéér toe: Neymar mist CL-clash met Barcelona
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 4
PSG
PSG

Daarmee herhaalt de geschiedenis zich in zekere zin voor PSG, want tijdens de voorbije seizoenen stond Neymar ook al enkele keren aan de kant op het moment dat de knock-outfase van de Champions League aanbrak. Zo miste de Braziliaanse sterspeler in 2019 beide duels met Manchester United in de achtste finale, waarin PSG werd uitgeschakeld. In 2018 ging de return tegen Real Madrid aan hem voorbij en was de Franse grootmacht ook al na een ronde klaar.

Nu moet Neymar dus sowieso de heenwedstrijd van komende dinsdag missen, maar met een verwachte afwezigheidsperiode van vier weken is het de vraag of de 29-jarige dribbelaar al is hersteld van zijn spierblessure op het moment dat de return in Parijs op woensdag 10 maart voor de deur staat. En dus gaat het weerzien met Barcelona, waar Neymar tussen 2013 en 2017 speelde, mogelijk volledig aan hem voorbij. Eerder werd al bekend dat ook Ángel Di María het heenduel mist.

'Vloek Neymar goed nieuws voor Barça, Simons is zeker geen hype'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.