CL Quiz: wie hebben de meeste ervaring in het miljardenbal?

Reacties

Nu de interlandperiode voorbij is, gaat het vizier weer op het clubvoetbal. En de crême de la crême van het Europese voetbal kan zich dus opmaken voor het nieuwe Champions League-seizoen, dat dinsdag 17 september van start gaat. Reden voor een quiz over het miljardenbal.

CL Quiz: wie hebben de meeste ervaring in het miljardenbal?

Na het sluiten van de transfermarkt stroomden ze al binnen: de lijsten met spelers die zijn ingeschreven voor de poulefase van de Champions League. VI nam ze onder de loep en bekeek wie van de huidige deelnemers eigenlijk de meeste wedstrijden speelden in het elitetoernooi van de UEFA.

Het resultaat is een lijst met daarop veertien landen, die dit seizoen de spelers met de meeste ervaring afvaardigen. Behalve hun nationaliteit geven we ook het aantal wedstrijden en goals weg, maar de clubs waarvoor ze uitkomen dus niet. Toch moet het volgens ons te doen zijn. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.